Over Bodyline

Bodyline Lingerie is al meer dan 20jaar dé lingeriezaak in Balen, Mol, Geel en omstreken. Bij ons vindt u onder andere lingerie, bikini’s, badpakken, nachtkleding, zwemshorts, boxershorts en nog meer! Dankzij ons uitgebreid aanbod kunnen we zowel vrouwen als mannen helpen. Benieuwd naar ons volledig assortiment? Kom dan zeker de winkel bezoeken!

 “De juiste beha pasvorm door persoonlijke service"

Helaas loopt nog steeds een groot deel van de vrouwelijke bevolking met de verkeerde beha-maat rond. Daardoor zit niet alleen de kleding minder mooi maar ook lichamelijk kunnen heel wat klachten ontstaan. Rugklachten en hangende borsten zijn maar enkele kwalijke gevolgen!

Daarom kan u bij Bodyline Lingerie altijd gratis persoonlijke hulp krijgen. Wij helpen u om exact de juiste pasvorm van uw beha te kiezen zodat u er stralend uitziet en zich goed in uw vel voelt!

“Exclusieve korting”

Om de klanten in onze winkel te belonen krijgen zij een exclusieve korting van 5% op iedere aankoop die ze in de winkel maken. Dit is niet alleen voor de lingerie, bikini’s en badpakken maar ons volledig assortiment! Het enige wat u nodig heeft, is een kortingskaart van Bodyline Lingerie die u in de lingeriewinkel kan krijgen.

Bezoek onze website voor meer info, onze gegevens en openingsuren: http://www.bodyline-lingerie.be